Atelierele wave hub

Învață cu noi!

Atelierele wave hub sunt organizate de echipa wave hub în aceeași incintă, dar separat de programul Afterschool Egalitate Pentru 5. Atelierele wave hub necesită înscriere în prealabil. Informații despre costuri, orar și organizare puteți obține contactându-ne.

Atelier de nutriție

Trainer – Daniel Moldoveanu

Cu dorința de a ajuta copiii din ziua de azi să evolueze și să se îndrepte către lumea fitness-ului și a nutriției, am conceput programul APEX KIDS. Programul va ajuta copiii să își modeleze corpul și mintea și să înțeleagă nevoia continuă de mișcare și nutriție optimă pentru a crește, devenind adulți sănătoși.

Înscriere →
Înscriere →

Atelier de Educație sportivă

Trainer – Daniel Moldoveanu

Clasele vor avea o parte practică și una teoretică, de aceea vestimentația va trebui să fie de tip sport pentru a nu restricționa nicio mișcare. Îmbunătățirea posturii copiilor, execuția corectă a exercițiilor fizice, optimizarea tiparelor de mișcare necesare vârstei respective și exercițiile de coordonare se numără printre beneficiile acestui atelier.

Înscriere →
Înscriere →

Atelier de canto

Trainer – Oana Laura Gabriela

Cursurile de canto urmăresc educarea abilităților muzicale prin îmbunătățirea auzului muzical și a aptitudinilor vocale. Prin aceste cursuri, se îmbunătățește calitatea rostirii, a vocii, claritatea, dicția și expresivitatea. Se creează o competiție sănătoasă, cultivând dorința de a îmbunătăți împreună cu ceilalți participanți la curs abilitățile vocale. Învățăm să ne ascultăm și să fim atenți unii la ceilalți. Sporește abilitatea de a învăța limbi străine.
Înscriere →
Înscriere →

Atelier de dans

Trainer – Eva Danciu

Atelierul le propune copiilor conștientizarea și explorarea corpului. Exercițiile cuprind tehnica de dans contemporan, baze și noțiuni din dansul clasic, posturi și principii corporale din yoga, jocuri de improvizatie și de creație, lucrul cu partenerul și lucrul în echipă. Imaginația, creativitatea, memoria corporală, relația corpului cu spațiul și coordonarea.Înscriere →
Înscriere →

Atelier de actorie – Grupa mică

Trainer – Ana-Maria Pop

Jocul, emoția, focusul, creativitatea și libertatea sunt elemente care conturează spațiul creat pentru cei mici. Ne dorim ca ei să se dezvolte armonios și să prindă încredere în propriile forțe. Conștientizarea emoțiilor, depășirea stărilor tensionante cu ajutorul exercițiilor de imaginație și de respirație, lucrul în echipă și crearea unui personaj.
Înscriere →
Înscriere →

Atelier de actorie – Grupa mare

Trainer – Ciprian Nicula

Dezvoltarea inteligenței corporale prin exerciții de mișcare: observație individuală, examinare, îndrumare. Exerciții de dezvoltare personală (autocunoaștere, atențție, coordonare, orientare în spațiu, memorie). Jocuri de improvizație pe teme date (situații, povești, etc.) Interpretare și recitare de poezie, fabulă și povestire, colaj monologuri.
Înscriere →
Înscriere →

music-note

Atelier de Muzică

Trainer – Constantin Axinte-Amza

O modalitate de expresie și dezvoltare a personalității. Programul va ajuta copiii să-și dezvolte capacitatea de concentrare, creativitatea și abilitatea de a comunica folosind arta sunetului. Copiii vor înțelege cum îi influențează muzica pe care o ascultă și cum poate deveni benefică în sporirea atenției, memoriei și coordonării. Copiii vor analiza diferite tipuri de instrumente, vor afla de unde vin ele și cum s-au folosit în dezvoltarea muzicii și a culturii în decursul istoriei. Copiii își vor dezvolta simțul auzului, ritmului și imaginația prin colaborare și exerciții sonore. Copiii vor experimenta cu frecvențe, timbre și tonuri, înțelegând intențiile din spatele acestora.
Înscriere →
Înscriere →

gaming-monitor

Atelier Istoria Jocurilor video

Trainer – Dafinoiu Andrei

Pe lângă rolul de sursă de divertisment, jocurile video au devenit un element educativ, punând la încercare mintea creativă prin jocurile de puzzle și strategie ce implică cunoștințe de fizică, matematică și gândire logică. Te pot pune în mijlocul unor evenimente istorice simulate, în fața unor decizii morale și te pot împinge să relaționezi și să empatizezi cu personaje create atât de detaliat de echipe întregi de oameni talentați.

În ultimii 25 de ani am învățat despre tehnologia din spatele jocurilor video, despre munca depusă de echipe de mii și zeci de mii de oameni implicați în proiectele mari și despre impactul psihologic pe care această industrie îl are, atât pozitiv cât și negativ, totul într-un limbaj pe înțelesul copiilor și un mod interactiv de a învăța și a trece prin istoria acestui domeniu devenit un gigant în divertisment.
Înscriere →
Înscriere →

interior-design

Atelier de Design Interior

Trainer – Raluca Alexandrescu

Atelierul oferă copiilor oportunitatea de a explora și de a înțelege lumea designului de interior prin activități practice și creative. Copiii vor fi familiarizați cu conceptul de machetare și cu modul în care acesta are legătură cu designul de interior. Copiii vor învăța despre principiile de bază ale designului de interior: proporția, forma, textura și utilizarea culorilor. Copiii vor învăța despre diferite tehnici de proiectare și modalități de a le aplica la crearea unei machete. Copiii vor avea ocazia să pună în practică ceea ce au învățat, proiectând și construind propriile lor machete. Prin această experiență practică, copiii vor dobândi o înțelegere mai profundă a conceptelor de design interior și își vor elibera creativitatea, permițându-le să-și exploreze interesele și să dezvolte abilități valoroase într-un mediu distractiv și captivant.
Înscriere →
Înscriere →